Uw organisatie op haar best.

Dat is ons streven.

Samen werken aan verbeteringen

Uiteindelijk draait het maar om één ding: samen met de klant werken aan verbeteringen. Dat is ons vak, daar ontlenen we ons plezier aan en op het resultaat worden we graag afgerekend.

We werken niet alleen voor, maar vooral ook mét onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze klant de gewenste resultaten boekt. Dat de klant zichzelf kan ontwikkelen in het proces van de opdracht. We werken graag met opdrachtgevers die gekenmerkt worden door passie, openheid en durf. Opdrachtgevers die de goede dingen willen doen voor hun eigen organisatie.

Daarnaast werken we graag in organisaties met een hoge complexiteit. De diversiteit van activiteiten, de dynamiek in de omgeving en de omvang van de toekomstige uitdagingen spelen voor ons een belangrijke rol. Gezien de aard van onze dienstverlening richten we ons niet op één sector. Sterker nog, we zijn een grote voorstander van het gebruik van ervaringen en kennis uit de ene sector voor de andere.

Macoha Management Consultancy heeft al meerdere adviestrajecten bij diverse klanten met succes afgerond. Hiernaast vindt u een overzicht van een aantal (huidige) klanten.

Ook uw organisatie naar een hoger niveau tillen?

Win ons advies in!